Ingenieursbureau Roos+Bijl

Ingenieursbureau Roos+Bijl
Ingenieursbureau Roos+Bijl hoofdkantoor te Rhoon

dinsdag 20 januari 2015

Cursusdag Masterclass studenten door Roos+Bijl Legal

Op woensdag 14 januari 2015 heeft Jarko van Bloois van Roos+Bijl Legal een cursusdag juridische aspecten kabels en leidingen gegeven voor een aantal Roos+Bijl Masterclass studenten.

De Roos+Bijl Masterclass is opgericht om afstudeerders kennis te laten maken met de ondergrondse infrastructuur en direct een baan aan te bieden. De trainees doorlopen bij 3 bedrijven een traineeship van 8 maanden (in totaal duurt de Masterclass 2 jaar) en krijgen vervolgens de mogelijkheid om in dienst te gaan bij 1 van de 3 bedrijven met erkende diploma's op zak. Tijdens het gehele traject krijgen de deelnemers uitgebreide opleidingsmogelijkheden en worden ze begeleid door een externe coach.

De masterclass studenten kregen in de cursus juridische aspecten kabels en leidingen te maken met eigendomsaspecten, gedoogplichten, aansprakelijkheid en de rolverdeling van de partijen op het gebied van kabels en leidingen.

Enkele mooie reacties:

“Goede inhoudelijke en praktische kennis”
“Goede introducerende cursus”
“Overzichtelijke en goed gegeven cursus”
“Geeft een goed beeld van hoe complex de wet- en regelgeving voor kabels en leidingen is en hoe je dit moet toepassen”

 Bent u ook geïnteresseerd in een van onze cursussen, neem dan gerust contact op met Jarko van Bloois van Roos+Bijl Legal op 030-687 63 67.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten