Ingenieursbureau Roos+Bijl

Ingenieursbureau Roos+Bijl
Ingenieursbureau Roos+Bijl hoofdkantoor te Rhoon

donderdag 28 augustus 2014

Coördineren verlegging kabels en leidingen door ingenieursbureau Roos+Bijl - Randweg Zundert

BAM Wegen legt in opdracht van de gemeente Zundert de 'Randweg Zundert' aan. Door aanleg van de randweg kan het verkeer in de bebouwde kom van Zundert beter doorstromen en wordt de leefbaarheid en verkeersveiligheid verbeterd. Ingenieursbureau Roos+Bijl is zowel bij de voorbereidingsfase als bij de uitvoeringsfase betrokken. Waterschap Brabantse Delta participeert in dit project met de aanleg van een ecologische verbindingszone. 

Gedurende de voorbereidingsfase en uitvoeringsfase worden de verleggingen van kabels en leidingen door ingenieursbureau Roos+Bijl gecoördineerd. Indien nodig zal tevens juridische ondersteuning worden geboden ten behoeve van het proces kabels en leidingen derden.

Tijdens de aanleg van de 2,5 kilometer lange randweg verzorgt de heer M. Vogel, afdeling Project & Assetmanagement bij ingenieursbureau Roos+Bijl, de coördinatie van kabels en leidingen derden. De werkzaamheden betreffen het opstellen en bijhouden van de planning en van de status van verleggingen kabels en leidingen door de netbeheerders. 

Op 27 augustus 2014 is gestart met het plaatsen van de bouwketen voor de werklocatie en het informatiecentrum. De werkzaamheden moeten in oktober 2015 gereed zijn. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten