Ingenieursbureau Roos+Bijl

Ingenieursbureau Roos+Bijl
Ingenieursbureau Roos+Bijl hoofdkantoor te Rhoon

maandag 23 juni 2014

Roos+Bijl start blog - Specialist binnen de ondergrondse infrastructuur

Vandaag starten wij met een Roos+Bijl Blog. Hierop worden alle nieuwsberichten van Roos+Bijl Engineers & Consultants, Roos+Bijl Legal en Roos+Bijl Recruitment samengebracht.


Even voorstellen:
Roos+Bijl is gespecialiseerd in de ondergrondse infrastructuur. Van kabel- of leiding ontwerp, tot juridisch omgevingsmanagement en technisch recruitment. Samen kunnen onze bedrijven u alles bieden omtrent de ondergrondse infrastructuur.
Ingenieursbureau Roos+Bijl Engineers en Consultants levert ingenieursdiensten voor projecten binnen de elektrotechniek, telecommunicatie, water, gas, warmte, weg- en railinfratechniek. Zij is specialist kabels en leidingen binnen de ondergrondse infrastructuur. 
Juridisch adviesbureau Roos+Bijl Legal levert juridische diensten op het gebied van omgeving, gespecialiseerd in kabels en leidingen. Bovendien verzorgen zij cursussen voor bedrijven waarbij alle facetten van wet- en regelgeving aan bod komen. Voor juridische zaken kunt u kijken op de website van Roos+Bijl Legal. 
Zowel technische professionals als starters kunnen bij Roos+Bijl Recruitment terecht voor een baan in de techniek. Doordat zij onderdeel zijn van een gerenommeerd ingenieursbureau, zijn zij specialist binnen de ondergrondse infrastructuur en hebben we een groot netwerk binnen de branche.

Daarnaast hebben wij vanuit Roos+Bijl een uniek traineeship, de Roos+Bijl Masterclass, waarbij starters een tweejarig programma volgen bij drie bedrijven. Zij doorlopen de cirkel van opdrachtgever, ingenieursbureau en aannemer.

Neem gerust op voor meer informatie over onze diensten!

www.roosenbijl.nl (engineers & consultants)
legal.roosenbijl.nl (juridisch advies)
recruitment.roosenbijl.nl (technische vacatures)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten